Verhuur

Kopen of huren?

Steeds vaker wordt er voor een huur of lease constructie gekozen. Het aanschaffen van een nieuwe pc of server komt vaak niet goed uit omdat dergelijke investeringen diep inhakken op het budget van de onderneming.

Buiten het kopen van een oplossing biedt ICTDrenthe ook het huren aan. Dit houdt in dat we kijken naar de wensen van de klant en hier een passende oplossing voor aanbieden in de vorm van een huurcontract. De klant is dan verzekerd van een werkend systeem waarbij we het beheer kunnen ontzorgen door een beheerscontract af te sluiten. Wanneer het systeem niet meer naar behoren werkt wordt deze vervangen, dit kan snel worden geregeld zodat de continuïteit van de organisatie is gewaarborgd. Dit geldt ook voor printers, tablets en overige hardware.

Advies op maat?

Vraag ons naar de mogelijkheden.

Nieuw;
Bij ons kunt u ook 55 inch scherm op statief huren. We leveren, indien nodig, ook geluid bij deze opstelling. De geluidsset(Bose) kan ook los worden gehuurd.

Wilt u groter of meer geluid dan verwijzen we u naar onze Partner Pouw Licht en Geluid. Zij leveren veel op het gebied van Licht en Geluid.