Backup-Online

Dataverlies voorkomen

Het maken van goede back-ups is een van de grootste ICT problemen van dit moment. Weet u zeker dat uw data veilig is? Hoe lang duurt het voor u weer “up and running” bent als uw server in vlammen opgaat?

Back-up naar de Cloud

Het wegschrijven van uw data naar een back-up locatie in de Cloud is in veel gevallen een mooie oplossing. Maar het kan wel een hele kostbare oplossing zijn en niet de snelste. Hoe lang duurt het bijvoorbeeld voordat u al uw bestanden gedownload heeft? Hoe lang doet uw computer over het downloaden van 80 Gb aan data?

Complete serverback-ups

Er zijn verschillende oplossingen voor het maken van back-ups van complete server en netwerken. Omdat het hierbij vaak gaat om grote hoeveelheden data is het goed om een complete inschatting te maken van de omvang en operationele consequenties.

Werken met Cloud-omgevingen

Het werken met cloud-omgevingen als iCloud, Drive, Google Drive, OneDrive of Dropbox is een perfecte methode om documenten te delen, maar ze zijn wel relatief duur om te gebruiken als back-up locatie.

Back-ups van individuele werkstations

Voor het maken van backups van individuele werkstations gebruiken we Acronis. Dit is een mooie, voordelige oplossing die haast onmerkbaar back-ups maakt. Er zijn geen datalimieten en u kunt altijd gebruik maken van hun apps en webomgeving om uw bestanden te benaderen.

Advies op maat

We maken graag een advies op maat voor uw situatie. Neem contact met ons op om de mogelijkheden door te spreken.